Nieuwe speler

Nieuwe speler

Allereerst welkom!

1) Om te kunnen komen spelen, vult u eerst de spelersfiche in op deze pagina.
Het lidgeld is pas te betalen na bevestiging van de club dat de speler kan worden aangesloten.
2) Na de spelersfiche te hebben ingevuld, mag de nieuwe speler een paar trainingen mee trainen zodat zowel de speler, ouders, trainer en coordinator kunnen zien of er interesse is.
Op deze pagina staan de trainingsuren.
3) Stuur een mail voor een afspraak naar de coordinator van toepassing. De contactgegevens van de coordinators staan op deze pagina.

Na de trainingen wordt in samenspraak tussen trainer en coördinator beslist of deze kan aansluiten. Bij een OK kunnen de ouders de speler bij de secretaris op de club aanmelden voor de aansluiting.

Zich aansluiten bij Avenir Lembeek Jeugd:
Alhoewel we niets liever zouden doen, dan de kandidaat-speler meteen te laten spelen, moeten we eerst kijken of de kandidaat-speler wel de juiste omkadering kan worden geboden voor het uitoefenen van zijn favoriete sport. 
Het aantal teams dat per seizoen wordt ingeschreven is namelijk afhankelijk van het aantal beschikbare velden en kleedkamers.

Opgelet: Gezien de kandidaat-speler niet is ingeschreven bij de club, is deze niet gedekt door de verzekering van de club. Idealiter brengt u uw eigen verzekering op de hoogte of de club waar de speler-kandidaat momenteel is ingeschreven om dit te dekken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!